آغاز ثبت‌نام وام ضروری بازنشستگان کشوری از ۱۷ فروردین/ افزایش وام ضروری به ۵۰ میلیون تومان بیمه‌شدگان چگونه به سابقه دارای کسری کارکرد بیمه‌پردازی‌شان اعتراض کنند؟ خطر کاهش قیمت بیت کوین تا ۷۱۰۰۰ دلار قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۵ فروردین ۱۴۰۴؛ طلا باز هم تکان خورد فرزانه صادق: به تعرفه‌های سنگین واردات خودرو نه می‌گوییم پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۱۴۰۴ اعلام روش استعلام مانده اعتبار در مرحله دوم طرح کالابرگ مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس: امسال سود سهام عدالت در فواصل منظم به حساب سهامداران واریز می‌شود وام ازدواج دست‌نخورده وارد ۱۴۰۴ شد؛ سقف وام فرزندآوری تغییر کرد؟ جزییات جدید میزان افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ تردد در جاده کندوان دو طرفه شد کالابرگ جدید عید فطر پرداخت می‌شود حساب سرپرستان خانوار دارای کودک نیازمند حمایت شارژ شد آخرین قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴ افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ تکذیب شد؟

اشتباهات اقتصادی دولت روحانی چه بود؟

لطفعلی بخشی تحلیلگر مسائل اقتصادی در یادداشتی نوشت: دولت روحانی علاوه‌بر آنکه برای حل مسائل گذشته گامی بر نداشت، بلکه با بی‌عملی و بی‌تصمیمی راه را برای افزایش و پیچیده‌تر شدن آنها هموار کرد که برخی اشتباهات آن را می‌توان به‌شرح زیر بر شمرد:
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ لطفعلی بخشی تحلیلگر مسائل اقتصادی در یادداشتی نوشت: دولت روحانی علاوه‌بر آنکه برای حل مسائل گذشته گامی بر نداشت، بلکه با بی‌عملی و بی‌تصمیمی راه را برای افزایش و پیچیده‌تر شدن آنها هموار کرد که برخی اشتباهات آن را می‌توان به‌شرح زیر بر شمرد:

 

 * چینش نامناسب وزرای کابینه و سهم‌دهی به گروه‌های سیاسی
* گماردن دوستان کم توان در سمت‌های حساس و اصرار در حفظ آنها
*  نداشتن درک درست از مسائل اقتصادی و عدم وجود تیم اقتصادی منسجم
* بی‌عملی و سرگردانی در اتخاذ تصمیم‌های مهم

 

 در واقع روحانی فرصت بزرگی را برای خود و کشور سوزاند. از دست دادن فرصت‌های مهم بین‌المللی مانند تحریم‌ قطر توسط عربستان که بیشترین امتیازها از سوی ایران داده شد و بیشترین مزایا نصیب ترکیه شد و برخی مسائل بین‌المللی دیگر را باید به لیست ناکامی‌های این دولت افزود.

 

 کشور ایران شاید با دشوارترین و پیچیده‌ترین دوران حیات خود روبه‌روست و از بد روزگار یکی از کم توان‌ترین دولت‌های این کشور در راس امور است. به‌نظر می‌رسد این دولت در حال دفع‌الوقت برای رسیدن به پایان دوره است. در واقع تحریم و عدم فروش نفت اشکالات بنیادی ساختار دولت و سوء‌مدیریت‌های جاری در آن را بیشتر آشکار ساخت و منابع لازم برای پوشاندن آنها را قطع کرد. گمان می‌رود حتی با رفع تحریم‌ها و برقراری مجدد فروش نفت، مشکلات ما به سامان نخواهد رسید و لازم است فکر اساسی در این زمینه صورت گیرد.

ارسال نظر